evenemang

Vårspektakel - Zeniou & Gaston

En varieté med Zeniou och Gaston! Trolleri, ekvilibrism, eld och akrobatik för hela familjen. Detta är showen som blandar humor och överraskningar och får dig att tappa andan redan från start. Här gäller det att inte ta ögonen från scenen, för ibland går det snabbt.
Maria Zeniou firar 20 år som artist och med sina många discipliner både i luften och på marken är hon en av Europas mest bokade cirkusartister. Med en gedigen bakgrund på scen och en vilja av stål har hon utvecklats från catcher i trapets till multiartist både i luften och på marken. Förutom luftakrobatik i så kallade silks, hoop, trapets och nät gör hon hänförande eldshower och komiska fakirnummer.

Maria är en stark artist och använder sin egen styrka och kropp till alla sina shownummer. Hon har medverkat i flertalet musikaler, teaterföreställningar och krogshower och har bland annat arbetat tillsammans med vår svenska stolthet Joe Labero.

Gaston är inte en ordinär trollkarl – han är både mentalmagiker och världsrekordhållare! Han startade som ung inom teatern och gick i clownskola, för att sedan leta sig vidare in i cirkusens värld och tids nog bli en fullbordad varietéartist. Gaston blev känd för den stora massan när han klev in i TV-världen genom programmet Talang, där slutade han på en hedervärd fjärdeplats, fick blodad tand och fortsatte med att slå ett världsrekord i jonglering.

Föreställningen riktar sig till barn från 4 års ålder upp till mormorsmor och hennes vänner.

info

SPELPERIOD
10 Mar
-
10 Mar
LÄNGD
45min
ARRANGÖR
Stora Teatern

Stora Teatern

http://www.storateatern.se
Stora Teatern är Göteborgs scen för svenska och internationella gästspel. Här upplever du allt från nycirkus till filosofiska samtal och musik från hela världen. Ambitionen är att vara en plats där kulturintresserade göteborgare möter ett rikt utbud, bestående av det mest underhållande, samtida, utmanande och ibland oväntade inom cirkus, teater, scenkonst, musik och samtal. Stora Teatern samarbetar även med ett antal aktörer som alla är ledande inom sitt område.