evenemang

Songs from the Dream Realm: Music by Pentapolar Birds and visuals by Linnea Jardemark

Hypnogogia

The spirit will sing through your human body.

The song will sing through your singing body.

Sånger från Drömvärlden är ett framförande av musik och analoga live-projektioner i ett samarbete mellan Pentapolar Birds (Trinidad Carrillo) och Linnea Jardemark. Carrillo har komponerat musik utifrån texter sprungna ur tillståndet mellan vakenhet och sömn, några av dessa ur hennes kommande fotobok Oneiromance. Under framförandet skapar Linnea Jardemark analoga live-projektioner i nära samspel med text och musik.

Trinidad Carrillo är en multidisciplinär konstnär som mest är känd för sina fotografiska utställningar och böcker. Under sin persona Pentapolar Birds skriver hon och framför sånger givna till henne av fåglar som ibland hittar hennes frekvens och kommer igenom. Under våren släpper hon fotoboken Oneiromance som inspirerat sångerna i vårt framförande.

Linnea Jardemark är bildkonstnär och arbetar med performance och installation. Genom koreografiska ljudguider, analoga projektioner eller taktila skulpturer undersöker hennes arbete hur vi relaterar till de material och människor som omger oss. Hennes arbete bygger på kollektiva processer, både i mötet med publiken och i sina arbetsmetoder, där hon undersöker strukturer för samarbete och effekten av det gemensamma

Konsert är cirka 45 minuter lång.

Efter föreställningarna bjuder vi på middag, stanna gärna och ät med oss och konstnärerna. Skogen har inget fast biljettpris, men välkomnar en donation för mat och konst.

info

SPELPERIOD
1 Mar
-
2 Mar
LÄNGD
45 min
ARRANGÖR
Skogen

Skogen

http://skogen.pm
Skogen är en scen och en arbetsplats för ett 30-tal konstnärer. Vi arbetar med scenkonst, bild- och videokonst, publikationer, gräsrotsdriven platsutveckling, odling, digitala verktyg och lärande. Vid våra publika arrangemang visar vi den konst som görs i huset, och ibland även andra projekt vi tycker är intressanta att bjuda in. För de som vill stanna efter ett arrangemang bjuder vi på en vegetarisk middag. Vid matbordet går det att lära känna konstnärerna eller bara prata med vänner. Det går också att ta del av andra pågående arbetsprocesser eller bläddra bland våra böcker i biblioteket. Skogen har inget fast biljettpris, men som besökare får du gärna lämna en donation för mat och konst. D