evenemang

Daniel Mariblanca/71BODIES - Made In Self

Made In Self är en nytt projekt av Daniel Mariblanca/71BODIES – ett transinkluderande danskompani, baserat i Bergen. I samarbete med konstnärerna Barry de Bruin, Oliver Sale och Jean-Baptiste Baele kommer de att skapa tre fristående verk, två solon och en duo. Detta arbete kretsar kring dissidenta maskuliniteter och behovet av att söka alternativa sätt att uttrycka sensualitet och sexualitet. Genom dans och musik låter de sina nakna kroppar och röster materialisera en fysisk gestaltning av genusuttryck. Dans och ljud möts för att skapa en unik och intim upplevelse för en vuxenpublik.

Under residenset på Atalante kommer de att anordna workshops med lokala aktörer, där de kommer att utforska några av processmetoderna. I slutet av residenset visas ett work in progress av arbetet. Made In Self är samproducerat av CODA, MUNCH, Carte Blanche och Atalante.

info

SPELPERIOD
14 Jun
-
15 Jun
LÄNGD
2h
ARRANGÖR
Atalante

Atalante

http://atalante.org/
Atalante är en konstnärsdriven scen och en mötesplats där det nyskapande och experimentella uppmuntras. I fokus står den samtida scenkonsten med nutida koreografin och experimentella musiken som nav. Scenen startades 1987 av dansgruppen Rubicon och hette då Unga Atalante. I dag är Atalante ett starkt kraftcentra i Sveriges dans och konstliv.