evenemang

Anna Vnuk är Bastarden

Ett hejdå till skammen av att vara oönskad

Anna Vnuk känner inte sin pappa. Det har hon aldrig gjort. Helt ärligt är hon en oönskad gäst i hans liv. Efter 49 år av undvikande så är det nu dags – hon ska försöka göra upp med någon som inte är där. Det är en epok som ska gå i graven och vi ska säga hejdå till skammen av att ha blivit bortvald. Men det behövs vittnen, människor att dela ceremonin med.

Anna Vnuk är Bastarden handlar om att skapa sig själv. Om att pussla ihop de delar man blivit given och göra något eget. Det är en rolig, störig och kanske helande föreställning. Tillsammans med publiken och sina favoritdansare vill Anna Vnuk se om det går att använda dansen till att gro nya rötter. Och ge upprättelse till alla bastarder!

En produktion av Unga Klara i samarbete med Göteborgs Stadsteater. Urpremiär på Unga Klara 26 januari 2024.

Foto: Märta Thisner

PRODUKTION
Av och Regi ANNA VNUK Med STACEY AUNG, NASSIM MEKI, ANNA VNUK, BJÖRN VÅRSJÖ Scenografi JENNY KRONBERG Koreografi ANNA VNUK Kostym HELLE CARLSSON Mask ALEXANDER WERNESSON Ljus JOHAN SUNDÉN Ljud och musik LARS BOMANSON Dramaturg ERIK UDDENBERG

info

SPELPERIOD
5 Apr
-
27 Apr
LÄNGD
Se Göteborgs stadsteaters hemsida
ARRANGÖR
Göteborgs Stadsteater
HEMSIDA

Göteborgs Stadsteater

https://stadsteatern.goteborg.se/
Vi erbjuder invånarna i Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen högkvalitativ dramatisk teater. Teatern ska engagera, skapa debatt, roa och mana människor till eftertanke.