evenemang

Alltid i tid, aldrig i tid | Jubileumsföreställning

Välkomna till den sista programpunkten i jubileet av Gun Lunds koreografiska universum! "Alltid i tid, aldrig i tid" är ett koreografisk beställningsverk som fritt utgår ifrån Guns Lunds moderna klassiker "I sinom tid" från 1990 och "I ..... tid" från 1997 på Atalante i Göteborg.

I föreställningen Alltid i tid, aldrig i tid skapas en koreografisk remix på Gun Lunds verk till original-ljudverket av Zbigniew Karkowski (1958–2013) och ny scenografisk bild och form. Sju dansare flyter i det koreografiska uttrycket in i en vätskefylld rumsinstallation, darrande skikt och kvardröjande rörelser efter svallvågor förenas med det intensivt och envist malande bruset.  

Under året uppmärksammas koreografen Gun Lunds livsverk. I programmet speglas mer än fem decennier inom danskonsten och hennes roll i framväxten av den moderna danskonsten i Sverige sedan 1970-talet.

SPELAS
22–26 november
Onsdag – fredag kl 19 och lördag – söndag kl 16
Föreställningarna ges med festlig inramning!
BILJETTER
Köp biljetter på Tickster.com.
Boka biljetter via e-post bokning@3vaningen.se eller telefon 0702 – 72 17 71.

Ordinarie biljettpris: 160 kr
Student, pensionär, arbetssökande: 120 kr
Medlemmar Danscentrum Väst: 120 kr

info

SPELPERIOD
22 Nov
-
26 Nov
LÄNGD
1h
ARRANGÖR
3:e Våningen

3:e Våningen

http://www.3vaningen.se
3:e Våningen är en konstnärsdriven arena för nutida dans, konst och musik. Här finns scen, utställningshall, dansstudio, dansbibliotek, butik och två danskompanier. 600 kvm i Carnegies gamla sockerbruk vid Göteborgs hamninlopp. Kom hit och ta del av en mångsidig repertoar av dansföreställningar, performances, utställningar och konserter!